Inloggen
 

Kindercarnaval 2017

Alle handjes de lucht in!

Woensdag 22 februari ging het dak van de Kumpulan er weer af. Meer dan 170 kinderen en hun ouders stortten zich in het feestgedruis.

In de ochtend was de feestzaal al helemaal spik en span gemaakt door een groot aantal moeders voordat de feestvierende meute uit Angerenstein, De Paasberg/Wellenstein en Nieuw Monnikenhuizen de dansvloer onveilig maakte. Voelden sommigen in het begin misschien nog een beetje gêne, dan was dat er al snel vanaf na een sportieve warming up door één van de vrijwilligers. Polonaises, handjes in de lucht, springen en hossen, afgewisseld met strakke house moves, werden vakkundig aan elkaar gemixt door DJ Patrick in zijn kekke flamingopak. 

De kinderen zagen er weer fantastisch uit, inclusief een prijswinnende Pipi Langkous, een meisje met een echt snoepjespak, stormtroopers, ninja’s, politieagenten en natuurlijk betoverende prinsesjes. Sommigen waren nog eens extra opgepimpt door de mogelijkheid om je te laten schminken. Leuk was dat ook veel ouders alles (of in ieder geval een mooie carnavalsoutfit) uit de kast trokken en dat maakte het feest compleet. Er was voor de kinderen volop chips en limonade. 

Het kindercarnavalsfeest is traditioneel een klassieker en ook dit keer was het weer een groot succes. Mede mogelijk gemaakt door de medewerkers van Bronbeek, Kumpulan en natuurlijk de onvermoeibare vrijwilligers. Mocht u het leuk vinden om ons volgend jaar te komen helpen (en geloof me, dat is echt leuk), dan bent u meer dan van harte welkom! 

Werkgroep Sport- en kinderactviteiten

Klik hier om naar de foto's te gaan. Misschien sta je er wel op.

 

Kindercarnaval 2017 (7)
Kindercarnaval 2017 (35)
Kindercarnaval 2017 (31)