Ondernemende wijk

In Paasberg en Wellenstein wonen en werken talrijke ondernemers. Ken uw ondernemende buur: bezoek de site of de winkel en zoek contact! 

Ondernemer uitgelicht

In de rubriek 'ondernemer uitgelicht' stelt zich regelmatig een andere ondernemer uit de wijk voor:

IEDEREEN DIE EEN POTLOOD KAN VASTHOUDEN KAN TEKENEN! 

Juffrouw Jannie is de afgelopen 10 jaar gevestigd geweest in een 120 jaar oud atelier, dichtbij het centrum. Sinds 1 mei 2022 zijn we verhuisd naar een andere prachtige plek in Arnhem: Nicolaas Beetsstraat 18. Een sfeervol jaren 30 pand waar ooit een supermarkt heeft gezeten.   

We verzorgen teken- en schildercursussen en losse workshops. Voor volwassenen en kinderen. Ervaring in tekenen en schilderen is voor de meeste workshops en cursussen niet nodig! 

Juffrouw Jannie zorgt ook voor de innerlijke mens! Je wordt tijdens de workshop/cursus altijd vertroeteld met lekkere dingetjes en koffie/thee etc. Hiervoor betaal je niks extra! De sfeer is gemoedelijk, gezellig en professioneel.  We begeleiden iedereen op maat en halen de creativiteit bij jou naar boven. Bij Juffrouw Jannie lopen ervaren docenten rond die er voor zorgen dat iedereen met een mooi kunstwerk naar huis gaat! Je kunt namelijk meer dan je denkt! 

In het atelier kunnen maximaal 20 mensen komen schilderen of tekenen. Heb je een groter aantal of heb je ons nodig ergens anders? Geen probleem, Juffrouw Jannie komt ook op locatie! 

Dorieke Duis en Sean Freeman

Voor meer informatie ga je naar  www.juffrouwJannie.com

 

 

 

 

 

In de wijk

Monument Sawah Belanda (park Sacre Coeur) (01).jpg
Whatsapp bordjes BPV (dec 2017).jpg
Biebkastje Wellenstein.jpg
Wijkvereniging Paasberg-Wellenstein