Ondernemende wijk

In Paasberg en Wellenstein wonen en werken talrijke ondernemers. Ken uw ondernemende buur: bezoek de site of de winkel en zoek contact! 

Ondernemer uitgelicht

In de rubriek 'ondernemer uitgelicht' stelt zich regelmatig een andere ondernemer uit de wijk voor:

Ik ben Saskia Marquering en wil me graag aan jullie voorstellen als ondernemer in onze wijk. Ik woon sinds 2002 op de Paasberg heb een man en 3 puber meiden en ben vaak in het bos te vinden. En ik ben ook grafisch ontwerper. Vijf jaar geleden besloot ik om, na 15 jaar bij verschillende kleine grafisch ontwerpbureaus te hebben gewerkt, mijn eigen bureau te beginnen, Studio Broodnodig

 

Studio Broodnodig is een ontwerpstudio voor visuele communicatie. Ik help het verhaal van jouw organisatie in beeld te brengen door heldere, slimme en effectieve ontwerpen. 

Helder, door tot de kern te komen wie je bent en wat je wilt uitstralen. Slim, doordat het bruikbaar is voor langere tijd en het  een goede basis heeft. Effectief, doordat het onderscheidend is en er is nagedacht over wat je nodig hebt en waarom. 

Wat maakt Studio Broodnodig dan? Vooral ontwerpen rondom de huisstijl. Zoals een nieuwe huisstijl-lijn met een logo, briefpapier en website. Een folder, boek, jaarverslag, beurs stand of autobelettering. Als je een volgende stap wilt zetten met je bedrijf of product en een meer professionele uitstraling wilt maak ik ook een restyle van je huisstijl.

In wijkkrant nummer 4 van 2020 staat een uitgebreider artikel  over mij.

www.studiobroodnodig.nl

 

In de wijk

Velperweg-klok Vondellaan.JPG
Monument Sawah Belanda (park Sacre Coeur) (02).jpg
Witte School.JPG
Wijkvereniging Paasberg-Wellenstein