Inloggen
 

Buurtpreventie Paasberg-WellensteinWat doet buurtpreventie?
In samenwerking met de politie trachten we de veiligheid in de wijk te verhogen. Op 4 bijeenkomsten per jaar worden ontwikkelingen op gebied van veiligheid besproken en initiatieven uitgewerkt in een actieplan.

E-mail alert
Via een e-mail alert worden zaken als inbraken en verdachte situaties gemeld.

E-periodiek PaasWake
In het ca 4 maal per jaar verschijnend e-periodiek “de PaasWake” wordt een opsomming van overtredingen en delicten op gebied van veiligheid gegeven. Daarnaast worden de wijkbewoners geadviseerd op het gebied van veiligheid in de woonomgeving. Edities van de PaasWake vindt u in de kolom links op deze pagina.

Straatcontactpersonen
Wijkbewoners van de Paasberg/Wellenstein kunnen via hun straatcontactpersoon knelpunten op het gebied van de veiligheid aandragen, waarvoor door de werkgroep, indien mogelijk, oplossingen worden gevonden. Indien gewenst kunnen de straatcontactpersonen immateriële hulp bieden na een inbraak, oplichting, en dergelijke.

Meer informatie
Heeft u vragen dan kunt u terecht bij de kerngroepleden en bij uw straatcontactpersoon. Wie dat zijn kunt u opvragen via de kerngroepleden.

Tips Criminaliteitspreventie

Tips van de wijkagent:

Voorkom fietsdiefstal

Voorkom woninginbraak

Voorkom oplichting

Gebruik van noodnummer 112

Wijkagent bereiken via
T 0900 8844
 

Elke maandagmorgen van 09:00 tot 12:00 uur spreekuur op de wijkpost van de Geitenkamp, Schuttersbergweg 27 te 6823 KG Arnhem.

Contact BPV

Contactpersoon:
Anniek Appelman

Mail: bpv-paasberg-wellenstein@outlook.com

 

Verklein de kans op een autokraak: 
Flyer Voorkom autokraak