Inloggen
Home >>  Activiteiten >> Vossenjacht/WhatsAppTocht

Vossenjacht/WhatsApp tocht

WhatsApp tocht 2018

Zaterdag 21 april  kunnen de kinderen (van 7 t/m 12 jaar) meedoen aan de WhatsApp tocht. Tijdens de tocht krijg je via de App Pokemon opdrachten en locaties door. Zo loop je de hele wijk door. Als je mee wilt doen stuur je voor 20 april een mail met als onderwerp ´Aanmelding WhatsApp tocht´ naar aanmeldingpw@gmail.com. Vermeld daarin alle voor/ en achternamen, leeftijden en emailadressen van de groepsleden.

Per groepje één telefoon met WhatsApp meenemen. Begin en eindpunt is het trafopleintje en het vertrek is om 14 uur. Eind is ongeveer om 16 uur.

Klik hier voor de flyer

Voor de foto's van vorig jaar ga je naar de fotopagina.

Werkgroep Sport- en kinderactiviteiten

 

Vossenjacht op de Paasberg 2017

Zondagmiddag 11 juni was het weer tijd voor de jaarlijkse vossenjacht op de Paasberg. Zo’n 100 kinderen – een record! - en een groot aantal vaders en moeders verzamelden zich op het schoolplein van de Julianaschool.
Na een korte uitleg en het overhandigen van een plattegrond konden ze in groepjes de wijk in, op zoek naar allerlei rare personages. Dit jaar onder meer een kikker, een dokter, een schaker, een fietser met veel pech, een schoonmaakster, hardloper en een visser die vissen ving in een emmer.
Van elke vos kregen de kinderen een puzzelstukje, zodat ze na een lekkere wandeling de puzzel compleet konden maken.
Deze keer fietste er ook een echt chocomelkarretje door de buurt. Met daarin voor alle kinderen een lekker drankje. Gesponsord door Friesland Campina. Waarvoor onze dank!
Na de vossenjacht kwamen alle kinderen en hun ouders samen bij Villa Paasberg waar het bestuur voor een borrel en een welverdiend ijsje gezorgd had. Het was wederom een gezellige, zonnige dag.
Vanwege de grote opkomst hopen we volgend jaar op nòg meer vossen. Neem een kijkje bij de foto’s voor wat inspiratie en denk vast na over een leuke outfit.

Werkgroep sport- en kinderactiviteiten

Ga hier naar de foto's.